Swarm Hesap Silmek İçin Yapılması Gerekenler

Fahri Gün 15 Ağu 2017 İnternet 744  0

Swarm’ı artık kullanmak istemeyenler için hesabın nasıl silineceğini anlatıyoruz.

Swarm’ı artık kullanmak istemiyorsanız telefonunuzdan uygulamayı elbette silebilirsiniz ancak telefondan uygulamayı sildiğinizde Swarm hesabınız maalesef otomatikman silinmez. Yani yapmanız gereken şey Swarm hesabınıza bağlanıp silmektir. Ancak bunu akıllı telefonlardan yapamazsınız. Swarm hesabınızı silebilmeniz için bir bilgisayar sistemine giriş yapmanız gerekli. Ve şunu da ifade edelim; Swarm, Foursquare içindedir yani Swarm hesabınızı silebilmeniz için Foursquare internet adresine bağlanmanız gerekir.

Swarm Hesap Silmek İçin Yapılması Gerekenler

Bilgisayarınızda herhangi bir internet tarayıcısını çalıştırın. Ardından da adres çubuğuna    tr.foursquare.com/delete_me    yazıp klavyenizin Enter tuşuna basın. Bu bağlantı sizi Foursquare internet sitesinin hesap silme alanına yönlendirecektir. Eğer internet tarayıcnıızda hesabınız otomatik olarak açık bırakılmadıysa site sizden sisteme giriş yapmanızı, yani giriş bilgilerinizi isteyecektir. Giriş bilgilerinizi de girdikten sonra direkt olarak hesap silme alanına yönlendirileceksiniz.

Hesap silme alanında size ilk olarak bir soru yöneltilecek; ‘Foursquare ve Swarm’den neden ayrılıyorsunuz?’ şeklindeki soruya bir yanıt bırakıp aşağıda yer alan kırmızı bir buton içerisinde belirtilmiş olan Delete Account yazısına bir kez tıklayın. Tıkladıktan sonra size son kez bir onay ekranı gelecektir. Bu onay ekranını da işaretledikten sonra artık Swarm ve dolayısıyla Foursquare ile bağlantınız bitecektir. Tabii ilerleyen zamanlarda isterseniz tekrar kendinize yeni bir hesap açabilirsiniz.

Dinamik IP ile Statik IP Arasındaki Farklar
Twitter’a Yeni Başlayanların Uygulayabileceği İpuçları
YouTube Çok Konuşulacak Bir Özellik Kazanacak
Facebook’ta Fotoğraf Yedekleme Yöntemi

Yorum Yapmayı Unutmayın :)