WhatsApp Hesabı Silindiğinde Bunlar Oluyor

Fahri Gün 24 Şub 2020 Mobil 257  0

WhatsApp hesabınızı sildikten sonra sahip olduğunuz medyaların, mesajların nereye gittiğini, onlara ne olduğunu merak ediyorsanız bu yazıyı okuyarak çok iyi yapıyorsunuz! İşte WhatsApp hesabınızı sildiğiniz zaman meydana gelenler…

Resimlerim Silinir Mi?

WhatsApp üzerinden aldığınız görseller zaten akıllı telefonunuzda biriktirildiği, depolandığı için WhatsApp hesabınızı sildiğiniz zaman yine galerinizde durmaya devam ederler. Dolayısıyla WhatsApp üzerinden aldığınız resimleri yine görüntülemeyi sürdürebilirsiniz.

Sohbet Geçmişim Silinir Mi?

WhatsApp hesabınızı sildiğiniz zaman sohbet geçmişiniz de silinmektedir. Yani artık WhatsApp hesabı açsanız dahi önceden aldığınız ve silmiş olduğunuz mesajlara erişebilmeniz mümkün olmayacak. Hatta Google Drive üzerinde yedekleme yaptıysanız Drive yedeklemeniz bile silinecek. Ancak elbette bu varsayılan ayarlar için geçerli olup Drive yedeklerinizi kontrol edebilirsiniz.

Eğer Sildikten Sonra Mesaj Alırsam Ne Olur?

WhatsApp hesabınızı sildikten sonra size bir mesaj gönderildiği zaman bu mesaj yalnızca tek tik işaretiyle görünür ve size hiçbir zaman ulaşmaz.

Gruplar Ne Olur?

WhatsApp hesabınızı sildiğiniz zaman tüm gruplardan otomatik olarak çıkarılırsınız ve yöneticisi olduğunuz herhangi bir grup varsa yöneticilik yetkisini kaybedersiniz ve sizin yerinize gruptaki farklı bir kişi yönetici olarak otomatik bir şekilde seçilir.

Profil fotoğrafıma ne olur?

WhatsApp hesabınızı sildiğiniz zaman profil fotorafınız da silinir ve hakkınızda yer alan tüm bilgiler kaldırılacaktır. Son olarak WhatsApp hesabınızın silinmesiyle birlikte uygulama içerisinde yer alan tüm ayarlarınızın da otomatik olarak silineceğini ifade edelim.
Apple iPhone 5s ve 6 İçin Güncelleme Yayınladı
Ekim Ayının En Güçlü Telefonu
SAR Değeri Yüksek Olan Oppo Telefonlar
IOS 14 Beta’dan IOS 13’e Dönüş Yapma Yöntemi

Yorum Yapmayı Unutmayın :)