Facebook’ta Fotoğraf Yedekleme Yöntemi

Fahri Gün 08 Eki 2020 İnternet 94  0

Yeni içeriğimizde Facebook sosyal medya platformunda fotoğraf yedekleme işlemlerinin nasıl yapılabileceği konusuna değniyoruz. İşte detaylar…


Facebook günümüzün en popüler sosyal medya platformlarından biri olup dünya çapında epey yaygındır. Elbette bu durum herkesin mutlaka Facebook kullanması gerektiği anlamına glemiyor. Facebook üzerinde son zamanlarda hesap silen de pek çok kullanıcı bulunuyor. Eğer siz de hesabınızı silmek istiyor ancak içindeki verileri kaybetmek istemiyorsanız o halde yedekleme yapabilirsiniz.Facebook üzerinde yer alan fotoğraflarınızı hesabınızı kapatmadan önce yedekleme gibi bir imkanınız bulunuyor. Bunu yapabilmek için uygulamanız gereken adımları anlatalım.


Bilgisayarlar için:


İlk olarak Facebook tarayıcınızı açıp sağ üst kısımda yer alan aşağı oka tıkayın ve ardından Ayarlar ve Gizlilik bölümüne girip oradan da Ayarlara girin. Sol bölümde Ayarlar kısmının altındaki Facebook Bilgileri’ne tıklayıp Fotoğraflarının veya Videolarının Bir Kopyasını Aktar’a tıklayın.Ardından şifrenizi girin ve Yönlendirme Hedefi Seç bölümündeki oka tıklayıp Googğle Fotoğrafları seçin. Sadece fotoğrafları yedeklemek için Fotoğrafları, videoları yedeklemek için ise Vdeoları seçip İleri butonuna tıklayın. Böylece Google Fotoğraflara bağlı Google hesabınıza giriş yapmanız istenmesi adına izin penceresi çıkacaktır. İzin Ver’e ve ardından da Aktarma İşlemini Onayla’ya tıklayarak işleminizi tamamlayabilirsiniz.


Telefonlar için:


İlk olarak Facebook mobil uygulamasını açın ve sağ alt kısımda yer alan üç çizgiye dokunup Ayarlar ve Gizlilik bölümüne girin ve Ayarlar’a dokunun. Bölümü biraz aşağıya indirerek Facebook Bilgilerin bölümüne girip Fotoğraflarının veya Videolarının Bir Kopyasını Aktar’a dokunup açılan ekrandan Yönlendirme Hedefi Seç bölümündeki oka dokunup Google Fotoğrafları seçin. Ardından fotoğrafınızı yedeklemek istiyorsanız Fotoğrafları, videoları yedeklemek istiyorsanız Videoları seçip ve İleriye, ardından İzin Vere dokunun. Son olarak Onayla butonuna dokunarak işleminizi tamamlayın.

Etiketler:
YouTube Çok Konuşulacak Bir Özellik Kazanacak
Google Haritalar’ı Gizli Modda Kullanma Yöntemi
YouTube İzlenme Süresini Artırma Yöntemleri
TP-Link Deco X60 Modem İnceleme

Yorum Yapmayı Unutmayın :)